Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mercimek çorbası vermek

Rüyada mercimek çorbası vermek

Rüyada mercimek çorbası vermek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, işlerin düzene gireceğine, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mercimek çorbası vermek gördüyseniz:

  • Hızla belli yargılara varmak doğru olmayabilir.

Rüyada mercimek çorbası içtiğini görmek etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada mercimek çorba içmek yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına işaret eder.

Rüyada yeşil mercimek çorbası pişirmek kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına inanılır.

Rüyada mercimek çorba görmek yapılan hataların telafi edileceğine, iyi şeyler yaşayacağına, büyük paralar kazanacağına inanılır.

Rüyada yeşil mercimek çorbası yapmak işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına inanılır.

Rüyada mercimek çorbasının taştığını görmek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mercimekli çorba görmek karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı mercimek çorbası yapmak sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments