Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mercimek haşlamak

Rüyada mercimek haşlamak

Rüyada mercimek haşlamak onun her zaman başında olacağına, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine işarettir.

Rüyada mercimek haşlamak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce uzun uzun düşünmenizde yarar var.

Rüyada mercimek haşlamak maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, yalan söylemeye, duygularının karşılığını alamayacağına işarettir.

Rüyada soğan haşlamak işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına delalettir.

Rüyada et haşlamak attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına inanılır.

Rüyada tavuk haşladığını görmek sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine alamet eder.

Rüyada lahana haşlamak sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına yorulur.

Rüyada patates haşlamak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada yumurta haşlamak atılan adımların boşa gideceğine, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, kazancın her daim artacağına inanılır.

Rüyada kara lahana haşlamak aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments