Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mercimek kusmak

Rüyada mercimek kusmak

Rüyada mercimek kusmak sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, insanlar tarafından ayıplanacağına, güzelliklerle dolacağına, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, arzuların yerine geleceğine, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına delalet etmektedir.

Rüyada mercimek kusmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi açıkça dile getirerek kendi ihtiyaçlarınız doğrultusunda ilerleyebilirsiniz.

Rüyada mercimek kusmak alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine işarettir.

Rüyada kurtlu mercimek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, rakiplerin alt edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mercimek çorba pişirmek yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine işarettir.

Rüyada mercimek çorba içmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, okul gibi hayratlar yaptırılacağına inanılır.

Rüyada böceklenmiş mercimek görmek çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada tarlaya mercimek ekmek rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına delalet eder.

Rüyada mercimek çorba yapmak bir dediğini iki etmeyeceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada mercimekli pilav yemek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments