Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mercimek ekmek

Rüyada mercimek ekmek

Rüyada mercimek ekmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, evdeki birinin yolculuk yapacağına işarettir.

Rüyada mercimek ekmek gördüyseniz:

  • Sigorta sayılabilecek garantileriniz olmasa da, mantıklı ölçüde ilerleme zamanı.Hırslı çalışmalarınızın olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada tarlaya mercimek ekmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, onların mutlu haberlerini alacağına işarettir.

Rüyada mercimekli ekmek işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, geçmişini arkada bırakacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mercimek ekmek her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, geçimini daha rahat sağlayacağına alamet eder.

Rüyada kurtlanmış mercimek görmek tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, desteksiz kalacağına işaret eder.

Rüyada yeşil mercimek yemeği yapmak onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek biçmek bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, huzurun bozulacağına, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına inanılır.

Rüyada yeşil mercimek yemeği pişirmek farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada mercimekli börek görmek alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments