Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlaya mercimek ekmek

Rüyada tarlaya mercimek ekmek

Rüyada tarlaya mercimek ekmek rakiplerin teker teker alt edileceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarlaya mercimek ekmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için yaptığınız jestler ilişkinizi güçlendirmenizi sağlayabilir.

Rüyada tarlaya mercimek ekmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına inanılır.

Rüyada tarlada mercimek görmek üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine işaret eder.

Rüyada mercimek tarlası görmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine tabir olunur.

Rüyada mercimek ekmek sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada mercimekli ekmek içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarlaya tuz ekmek kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, yanlışlara düşeceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada tarlada ekmek görmek borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, sorunların ortadan kaldırılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada tarlaya fasulye ekmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments