Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böbreğini vermek

Rüyada böbreğini vermek

Rüyada böbreğini vermek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yoksul için zenginliğe, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada böbreğini vermek gördüyseniz:

  • Uzun süredir çevap beklediğiniz işten olumlu bir haber alacaksınız.Yakın arkadaşlarınızla aranızda çıkabilecek tartışmalar ya da anlaşmazlıklar olabilir.

Rüyada pişmiş böbrek görmek türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada böbreğini aldırmak aralarındaki ağız tadının bozulacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, zamandan da kar edeceğine işarettir.

Rüyada böbreğini başkasına vermek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına yorulur.

Rüyada böbreklerinin aldığını görmek yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine işarettir.

Rüyada böbrek satmak tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada böbreklerinin ağrıdığını görmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çalışmaların büyük getirileri olacağına, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına rivayet eder.

Rüyada birine böbreğini vermek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Rüyada böbrek hastalığı görmek kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, hayatının bir anda renkleneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments