Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böbrek taşı görmek

Rüyada böbrek taşı görmek

Rüyada böbrek taşı görmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, kazancın günden güne daha da artacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine rivayet eder.

Rüyada böbrek taşı gördüyseniz:

  • Ev içinde bir çok olumsuz konuşmalar geçebilir, ebeveynleriniz ya da aile büyüklerinizle münakaşa edebilirsiniz.

Rüyada böbrek taşı dökmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada böbrek taşı görmek üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına işaret eder.

Rüyada böbrekte taş görmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada böbreğinde taş görmek aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, şansının ve kısmetinin de açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada böbrek taşı düşürdüğünü görmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına alamet eder.

Rüyada böbrek almak işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına delalet eder.

Rüyada böbrekten ameliyat olmak yeni bir ortama girileceğine, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına delalet etmektedir.

Rüyada böbrek ameliyatı görmek ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments