Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böbrek taşı dökmek

Rüyada böbrek taşı dökmek

Rüyada böbrek taşı dökmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, güzel ve önemli işler yapacağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada böbrek taşı dökmek gördüyseniz:

  • Sağlığınızı veya beslenme düzeninizi ilgilendiren değişikliklerde söz konusu olabilir.

Rüyada böbrek taşı dökmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına tabir olunur.

Rüyada böbrek kumu dökmek gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına alamet eder.

Rüyada böbrekte taş görmek günah işlemeyi terk edeceğine, unvan sahibi olacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına yorulur.

Rüyada böbrek taşı düşürdüğünü görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada böbreğinde taş görmek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada böbrek taşı görmek yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada böbreğini başkasına vermek dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına inanılır.

Rüyada böbrek ameliyat olmak dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, bilgi sahibi olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments