Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böbreğinde taş görmek

Rüyada böbreğinde taş görmek

Rüyada böbreğinde taş görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, düzenin bozulacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada böbreğinde taş gördüyseniz:

  • Ev, aile veya sağlık başlıklı konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada böbreğinde taş görmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada böbrek taşı görmek öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, en yukarılara çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada böbrekte taş görmek monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada böbrek taşı dökmek geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada böbrek taşı düşürdüğünü görmek kısmetinin kendinden yana olacağına, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine rivayet eder.

Rüyada böbrek kanseri olmak çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada böbrekten bıçaklanmak yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, farklı sosyal ortamlara gireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dana böbreği görmek rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments