Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böbreklerini kaybetmek

Rüyada böbreklerini kaybetmek

Rüyada böbreklerini kaybetmek mal mülk edineceğine, kötü günleri geride bırakacağına, büyük bir karar verileceğine, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine rivayet eder.

Rüyada böbreklerini kaybetmek gördüyseniz:

  • Kararınızı vermeden önce, duygularınızı sakin şekilde gözden geçirmeniz gerekiyor.

Rüyada böbreğini kaybetmek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine delalet eder.

Rüyada böbreklerini kaybetmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada böbrek hastalığı görmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye, kötü bir duruma düşürüleceğine işaret eder.

Rüyada böbrek satmak aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada böbreklerinin aldığını görmek sözünde duracağına, her zaman iyilikleriyle anılacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada böbrek rahatsızlığı görmek ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, maddi konuda zayıflayacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine işarettir.

Rüyada eşine böbreğini vermek çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine rivayet eder.

Rüyada böbrek ameliyat olmak uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments