Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böbrek rahatsızlığı görmek

Rüyada böbrek rahatsızlığı görmek

Rüyada böbrek rahatsızlığı görmek yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine işarettir.

Rüyada böbrek rahatsızlığı gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri, ailenizi veya ev temalı konuları ilgilendiren kafa karışıklıkları söz konusu olabilir.

Rüyada böbrek rahatsızlığı görmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına delalet etmektedir.

Rüyada rahatsız olduğunu görmek insanlar tarafından daha çok sevileceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, ortamın bir hayli gerileceğine delalet eder.

Rüyada rahat olmak rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına rivayet eder.

Rüyada rahat doğum yaptığını görmek yapılan çalışmaların heba olacağına, kötü düşmana, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine delalet eder.

Rüyada rahat etmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada rahat koltuğa oturmak çok büyük bir üzüntü duyacağına, güzel ve mutlu günler yaşayacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere işaret eder.

Rüyada namaz kılarken rahatsız edilmek kendisini çok yıpratacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına rivayet eder.

Rüyada rahat ayakkabı görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments