Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böbrek satmak

Rüyada böbrek satmak

Rüyada böbrek satmak muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, sorunların aşılacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada böbrek satmak gördüyseniz:

  • Ne başarmak istediğinizi gözden geçirmeniz gerekiyor.

Rüyada böbrek satmak yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine tabir olunur.

Rüyada böbreğinin ağrıdığını görmek prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, daha zengin hale geleceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına delalet eder.

Rüyada böbreğini bağışlamak tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine tabir olunur.

Rüyada böbrek hastalığı görmek uzun ömürlü bir kişi olunacağına, sorunlarından kurtulacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına işarettir.

Rüyada böbrek rahatsızlığı görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada böbrekten ameliyat olmak özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına delalettir.

Rüyada böbrek pişirmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına alamet eder.

Rüyada böbrekten bıçaklanmak sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments