Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böbrek ameliyat olmak

Rüyada böbrek ameliyat olmak

Rüyada böbrek ameliyat olmak aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, aile hayatına adım atılacağına, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına işarettir.

Rüyada böbrek ameliyat olmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kendi inatçılığınız yüzünden ilişkilerinizi tatsızlaştırabilirsiniz.

Rüyada böbrek ameliyat olmak rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada böbrek ameliyatı görmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada böbrekten ameliyat olmak büyük bir adım atılacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine delalettir.

Rüyada hayvan böbreği görmek korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada böbreği alınmak sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada böbreklerini kaybetmek güzel günler için yaşayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine delalettir.

Rüyada böbrek ağrısı görmek gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, kırgınlıkların geçeceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine inanılır.

Rüyada böbreklerini vermek kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments