Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böbrek hastalığı görmek

Rüyada böbrek hastalığı görmek

Rüyada böbrek hastalığı görmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine yorulur.

Rüyada böbrek hastalığı gördüyseniz:

  • Acil tepkiler vermeden önce seçeneklerinizi gözden geçirmelisiniz.

Rüyada böbrek hastalığı görmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, satışlarının ya da üretiminin artacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine işarettir.

Rüyada böbreğinin çalındığını görmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına işaret eder.

Rüyada böbrek taşı dökmek kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada böbrek ameliyatı görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine delalet eder.

Rüyada birine böbreğini vermek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı delalet etmektedir.

Rüyada böbreklerinin ağrıdığını görmek kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, büyük çaba sarfedeceğine, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada böbrek bağışlamak kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada böbrek kanseri olduğunu görmek onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments