Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böbreğini kaybetmek

Rüyada böbreğini kaybetmek

Rüyada böbreğini kaybetmek şansının her daim kendisinden yana gideceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine delalettir.

Rüyada böbreğini kaybetmek gördüyseniz:

  • Orijinal fikirlerinizin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada böbreğini kaybetmek yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, kazancını çoğaltacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına işaret etmektedir.

Rüyada böbreklerini kaybetmek üzüleceğine, yıkılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada böbrek bağışlamak maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, tatsızlık olacağına, sağlık sorunlarının artacağına işarettir.

Rüyada böbrekten ameliyat olmak yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, isabetli adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada böbrek hastası görmek basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine inanılır.

Rüyada böbrek bağışladığını görmek hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, zevki sefa içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada dana böbreği görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, kişinin maddi zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada böbrek pişirmek yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments