Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böbreğinin ağrıdığını görmek

Rüyada böbreğinin ağrıdığını görmek

Rüyada böbreğinin ağrıdığını görmek bir sağlık sorunu yaşanacağına, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, Allah yolunda ilerleyeceğine, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, hükmünün geçmeyeceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına işarettir.

Rüyada böbreğinin ağrıdığını gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı genişletin.

Rüyada böbreklerinin ağrıdığını görmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, kazancının da aynı oranda artacağına, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada böbreğinin ağrıdığını görmek ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada böbrek ameliyatı görmek sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine böbrek vermek yüzünün her daim güleceğine, canını sıkılacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına alamet etmektedir.

Rüyada böbreklerinin aldığını görmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, berekete ve zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada böbrek verdiğini görmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, makam edineceğine, itibar kazanacağına delalet eder.

Rüyada böbrek sancısı çekmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada birine böbreğini vermek çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, adından konuşulur olacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments