Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böbrek bağışladığını görmek

Rüyada böbrek bağışladığını görmek

Rüyada böbrek bağışladığını görmek haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, başı sıkışanın derdine çare bulacağına, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, yanlış seçimler yapacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına tabir olunur.

Rüyada böbrek bağışladığını gördüyseniz:

  • Alacağınız eğitimler daha fazla gelir elde etmenizi sağlayabilir.

Rüyada böbreğini bağışlamak ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada böbrek bağışlamak yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada böbrek bağışladığını görmek işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, işinde en iyisi olacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuran bağışlamak borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kitap bağışlamak yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, günü birlik tatillere çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada karaciğerini bağışlamak sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine delalettir.

Rüyada kan bağışlamak hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada para bağışlamak sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments