Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böbreğini aldırmak

Rüyada böbreğini aldırmak

Rüyada böbreğini aldırmak çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, korkularının sona ereceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, zaman zaman kişiyi ezeceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, çevresindekilerle arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada böbreğini aldırmak gördüyseniz:

  • Değişim, değişiklik, farklı deneyimler söz konusu olabilir.

Rüyada böbreğini aldırmak sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine tabir olunur.

Rüyada böbrek verdiğini görmek emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına delalettir.

Rüyada böbrek hastalığı görmek eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada böbrek ameliyat olmak bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada böbrek bağışlamak toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada böbrek yemek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada böbrekten ameliyat olmak artık kötü günler yaşamayacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına, yeni girişimlerde bulunacağına delalettir.

Rüyada hayvan böbreği görmek iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments