Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böbrek vermek

Rüyada böbrek vermek

Rüyada böbrek vermek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada böbrek vermek gördüyseniz:

  • Kimsenin sizin adınıza karar vermesine izin vermemelisiniz.

Rüyada böbrek yetmezliği görmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına rivayet eder.

Rüyada böbrek sancısı çekmek aksi takdirde çok üzüleceğine, edilen duaların karşılığını bulacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine rivayet eder.

Rüyada böbrek hastası görmek getirisi çok olan işler yapacağına, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada böbreğini bağışlamak onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına yorulur.

Rüyada böbreğinde taş görmek iş hayatında büyük hezimetler alacağına, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada böbrek düşürmek çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada birine böbreğini vermek güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına tabir olunur.

Rüyada böbrek verdiğini görmek kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, şansın yaver gideceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments