Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böbrek düşürmek

Rüyada böbrek düşürmek

Rüyada böbrek düşürmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada böbrek düşürmek gördüyseniz:

  • Bırakın herkes nasıl davranmak istiyorsa öyle davransın.

Rüyada böbrek düşürmek anlaşmazlıkların biteceğine, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine delalettir.

Rüyada böbrek taşı düşürdüğünü görmek çeşitleneceğine, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına alamet eder.

Rüyada böbreği alınmak yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına inanılır.

Rüyada hayvan böbreği görmek geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada böbrek hastalığı görmek kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, ömür boyu başarılı olacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine inanılır.

Rüyada birine böbrek vermek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına işaret eder.

Rüyada böbreklerinin ağrıdığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada böbrek taşı dökmek edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments