Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böbreğini bağışlamak

Rüyada böbreğini bağışlamak

Rüyada böbreğini bağışlamak yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, mutluluğu yakalayacağına, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada böbreğini bağışlamak gördüyseniz:

  • Evinizde ailenizden kişileri ya da arkadaşlarınızı ağırlayabilirsiniz.

Rüyada böbreğini bağışlamak bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada böbrek bağışlamak kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada böbrek bağışladığını görmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada para bağışlamak sağlıklı bir kişi olmaya, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada karaciğerini bağışlamak büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına işaret eder.

Rüyada kitap bağışlamak rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, insanlara öncülük edeceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kan bağışlamak özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuran bağışlamak hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments