Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böbrek sancısı çekmek

Rüyada böbrek sancısı çekmek

Rüyada böbrek sancısı çekmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, dünya hayatından yana da razı geleceğine, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına inanılır.

Rüyada böbrek sancısı çekmek gördüyseniz:

  • Ateşle ilgili şeylerden gelebilecek tehlikelere açıksınız.

Rüyada böbrek sancısı çekmek dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, ticaretinin hızlanacağına, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine rivayet eder.

Rüyada kendini hamile görüp sancı çekmek çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada doğum yapmak sancı çekmek birikimlerine büyük zarar  geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile olmak sancı çekmek sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada hamile olmak ve sancı çekmek yeni projelere atılacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine delalettir.

Rüyada sancı çekmek daha çok dünya malı edineceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına inanılır.

Rüyada hamile olup sancı çekmek yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine tabir olunur.

Rüyada doğum sancı çekmek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments