Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böbrek verdiğini görmek

Rüyada böbrek verdiğini görmek

Rüyada böbrek verdiğini görmek rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, onurlu bir hayat süreceğine, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada böbrek verdiğini gördüyseniz:

  • Ev ya da ailenizle ilgili masraflarınızda artış olabilir.

Rüyada böbrek verdiğini görmek ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada böbrek yemek sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada pişmiş böbrek görmek sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine delalet eder.

Rüyada böbreğinin ağrıdığını görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, özel muamele göreceğine, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine işarettir.

Rüyada böbreğinde taş görmek özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine inanılır.

Rüyada böbreğini aldırmak yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada böbreğini vermek sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada böbrek ağrısı görmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, asık yüzlerin güleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments