Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş böbrek görmek

Rüyada pişmiş böbrek görmek

Rüyada pişmiş böbrek görmek sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, daha lüks bir hayat yaşayacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, küslükleri bitireceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, işlerine bereket geleceğine inanılır.

Rüyada pişmiş böbrek gördüyseniz:

  • Bazı hediyeler alabilirsiniz.

Rüyada pişmiş böbrek görmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada pişmiş böbrek yemek umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada böbrek ameliyatı görmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada böbrekten bıçaklanmak yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine alamet etmektedir.

Rüyada böbreğinin ağrıdığını görmek hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine yorulur.

Rüyada böbrek vermek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, hayallerinin söneceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına tabir olunur.

Rüyada böbrekten ameliyat olmak kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada böbreğinde taş görmek üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments