Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böbrek ağrısı görmek

Rüyada böbrek ağrısı görmek

Rüyada böbrek ağrısı görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına yorulur.

Rüyada böbrek ağrısı gördüyseniz:

  • Yakın zamanda netleşmiş belli görev, sorumluluk ya da zorunluluklarınızı tekrar değerlendirmek zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada böbrek ağrısı görmek Allah’a dua edeceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada böbrek ağrısı çektiğini görmek uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, büyük bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada böbreklerinin ağrıdığını görmek gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada böbreklerini vermek uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, bir sebeple ortaklığın bozulacağına yorulur.

Rüyada böbreklerini kaybetmek sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada böbrek kumu dökmek kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına yorulur.

Rüyada böbreğinin alındığını görmek ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada böbrek yetmezliği görmek dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments