Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böbrek yemek

Rüyada böbrek yemek

Rüyada böbrek yemek sıkıntılarının günden güne artacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, sorunlu bir durumla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada böbrek yemek gördüyseniz:

  • Fazla detaycı düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada böbrek yemek ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına rivayet eder.

Rüyada çiğ böbrek yemek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, yükseleceğine yorulur.

Rüyada pişmiş böbrek yemek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada eşine böbreğini vermek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine böbrek vermek kafasının rahatlayacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada böbrek ameliyat olmak dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada böbreklerinin aldığını görmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sıkıntının günden güne artacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada böbreğini kaybetmek maddi sıkıntıların biteceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments