Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böbreğini başkasına vermek

Rüyada böbreğini başkasına vermek

Rüyada böbreğini başkasına vermek iş yerinde çok zarar edileceğine, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, düzeninin sarsılacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada böbreğini başkasına vermek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere baskı yapmamanızda fayda var.

Rüyada böbrek satmak bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada böbreğini aldırmak bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına alamet etmektedir.

Rüyada böbrek kanseri olduğunu görmek yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hayvan böbreği görmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, kulluk derecesinin artmasına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına rivayet eder.

Rüyada böbrek kumu dökmek harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada böbrek taşı düşürdüğünü görmek her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada böbrek hastalığı görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada böbrek bağışladığını görmek bir ortaklık kurulacağına, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments