Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böbrek kumu dökmek

Rüyada böbrek kumu dökmek

Rüyada böbrek kumu dökmek kendini çok iyi hissedeceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına delalettir.

Rüyada böbrek kumu dökmek gördüyseniz:

  • Bir sonraki aşamada neler yapacağınızı belirlerken yaratıcı olmanız gerekebilir.

Rüyada böbrek kumu dökmek kişinin işlerinin yoluna gireceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada böbrek taşı dökmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada pişmiş böbrek görmek girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, ticarette öne geçeceğine, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına inanılır.

Rüyada böbreklerinin ağrıdığını görmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada böbreğinde taş görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına işarettir.

Rüyada böbrek ameliyat olmak arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine böbrek vermek zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, güçten düşeceğine delalet eder.

Rüyada böbreğinin çalındığını görmek hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, günahların af olacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments