Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böbrek hastası olduğunu görmek

Rüyada böbrek hastası olduğunu görmek

Rüyada böbrek hastası olduğunu görmek sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, yolunda gideceğine, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine rivayet eder.

Rüyada böbrek hastası olduğunu gördüyseniz:

  • İyi araştırmamanız durumunda evinizi ilgilendiren işler için yüksek bedeller ödeyebilirsiniz.

Rüyada böbrek hastası olduğunu görmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada böbrek hastası görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada böbrek bağışlamak hafifleyeceğine, rahatlayacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine rivayet eder.

Rüyada böbrek pişirmek hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş böbrek görmek çok büyük zorluklar atlatacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada böbreğinden bıçaklanmak aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada böbrek taşı dökmek hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, maddi imkânlarının artacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada böbreğini bağışlamak böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, başarıya giden yolların açık olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments