Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böbrek bağışlamak

Rüyada böbrek bağışlamak

Rüyada böbrek bağışlamak içebileceğine, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada böbrek bağışlamak gördüyseniz:

  • Söylenenler sizi yıldırmamalıdır çünkü en karışık anlarda bile olumlu bir çıkış yolu bulabilirsiniz.

Rüyada böbreğini bağışlamak istemediği halde borçlanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına yorulur.

Rüyada böbrek bağışladığını görmek sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada böbrek bağışlamak çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına yorulur.

Rüyada organ bağışlamak elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuran bağışlamak işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada para bağışlamak herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada altın bağışlamak üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada kan bağışlamak eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments