Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayvan böbreği görmek

Rüyada hayvan böbreği görmek

Rüyada hayvan böbreği görmek iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına delalet etmektedir.

Rüyada hayvan böbreği gördüyseniz:

  • Sizden bilgi saklayan ya da yanlış bilgilendiren kişiler nedeniyle yanlış kararlar alabilir veya sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Rüyada hayvan böbreği görmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada böbrekte taş görmek hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, üzüntülü bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada pişmiş böbrek yemek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada böbrek rahatsızlığı görmek hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada böbreklerinin aldığını görmek çaresiz durumlara düşeceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada böbreğini başkasına vermek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine rivayet eder.

Rüyada böbrek kumu dökmek sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına delalet eder.

Rüyada böbreklerinin ağrıdığını görmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments