Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böbrek kanseri olduğunu görmek

Rüyada böbrek kanseri olduğunu görmek

Rüyada böbrek kanseri olduğunu görmek anne baba duasının alınacağına, hayatının rast gitmeye başlayacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, rahat bir nefes alınacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada böbrek kanseri olduğunu gördüyseniz:

  • Belli bir plan ya da uygulamayla ilgili ipuçları kendisini gösterebilir.

Rüyada böbrek kanseri olmak aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada böbrek kanseri olduğunu görmek dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, manevi olarak huzur içinde olacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada dana böbreği görmek ticarete atılacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşine böbreğini vermek alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine yorulur.

Rüyada çiğ böbrek yemek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına delalettir.

Rüyada hayvan böbreği görmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada böbrek rahatsızlığı görmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada böbrek hastası olduğunu görmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments