Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böbrek ameliyatı görmek

Rüyada böbrek ameliyatı görmek

Rüyada böbrek ameliyatı görmek eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, eline büyük paralar geçeceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, kindar olacağına delalet eder.

Rüyada böbrek ameliyatı gördüyseniz:

  • Belli konularda fazla coşkulu davranabilir ya da sinirlerinize hakim olmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada böbrekten ameliyat olmak bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada böbrek ameliyat olmak düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada böbrek ameliyatı görmek kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada böbreğini bağışlamak çok büyük çalışmalara girileceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine yorulur.

Rüyada böbreğinden bıçaklanmak mevkie edineceğine, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada böbreği alınmak işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada pişmiş böbrek görmek sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına rivayet eder.

Rüyada böbrek sancısı çekmek hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments