Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böbrekten bıçaklanmak

Rüyada böbrekten bıçaklanmak

Rüyada böbrekten bıçaklanmak mutluluğunun her geçen gün artacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, varolan borçların ödeneceğine inanılır.

Rüyada böbrekten bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Geniş bir ilişki çerçevesinde devamlı uyarıcı ilişkiler arıyorsunuz.

Rüyada böbrekten bıçaklanmak kariyer sahibi olacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, isteklerin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada böbreğinden bıçaklanmak hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına işaret eder.

Rüyada böbreğini aldırmak kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına yorulur.

Rüyada böbrek kanseri olmak yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına yorulur.

Rüyada böbrek rahatsızlığı görmek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, ağır günler geçireceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine delalet eder.

Rüyada böbrek taşı görmek rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine rivayet eder.

Rüyada böbrek görmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına alamet eder.

Rüyada böbreklerinin aldığını görmek çok güzel günler geçirileceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments