Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böbrek kanseri olmak

Rüyada böbrek kanseri olmak

Rüyada böbrek kanseri olmak mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, elinin darlık içinde kalacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada böbrek kanseri olmak gördüyseniz:

  • Akşam satlerindeyse biraz sıkılabilirsiniz.

Rüyada böbrek kanseri olmak bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza delalettir.

Rüyada böbrek kanseri olduğunu görmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine delalet eder.

Rüyada böbrek yetmezliği görmek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada böbrek ağrısı çektiğini görmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada böbrek ameliyatı görmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine alamet eder.

Rüyada böbrek kumu dökmek daha fazla kazanç getireceğine, mutlu ilişkiler kuracağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine yorulur.

Rüyada böbrek taşı görmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, borcunun çok olacağına, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına alamet eder.

Rüyada böbreğini vermek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, yaşama olan inancını tazeleyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments