Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ablasının sigara içtiğini görmek

Rüyada ablasının sigara içtiğini görmek

Rüyada ablasının sigara içtiğini görmek yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, uzun bir hayat yaşayacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ablasının sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Maddi anlamda sıkıntı yaratabilecek girişimlerden, işlerden veya aşırı harcamalardan uzak durmanızda fayda var.

Rüyada ablasının sigara içtiğini görmek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, ilişkilerin noktalanacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada sigara içen bir kadın görmek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine delalet eder.

Rüyada hamile birinin sigara içtiğini görmek ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, moralinin yerine geleceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile birini sigara içerken görmek yeni bir hayata merhaba denileceğine, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada ölü birini sigara içerken görmek zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin sigara içtiğini görmek atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin sigara içtiğini görmek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sigara içmemek zorluğa ve darlığa düşeceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yaşadığı olayların kötü gideceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments