Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile birinin sigara içtiğini görmek

Rüyada hamile birinin sigara içtiğini görmek

Rüyada hamile birinin sigara içtiğini görmek fakir fukaraya yardım edileceğine, emeklerinin yarıda kalacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine işarettir.

Rüyada hamile birinin sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamlara girebilirsiniz.

Rüyada hamile birinin sigara içtiğini görmek çok büyük ferahlık yaşayacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine işaret eder.

Rüyada hamile birini sigara içerken görmek rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin sigara içtiğini görmek güven kaybına uğrayacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine inanılır.

Rüyada sigara içen erkek görmek bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, onlara çok bağlı olacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına inanılır.

Rüyada tanıdık birini sigara içerken görmek iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kocayı sigara içerken görmek hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kardeşinin sigara içtiğini görmek işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada camide sigara içtiğini görmek kazalardan ve belalardan korunacağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments