Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişinin sigara içtiğini görmek

Rüyada sevdiğin kişinin sigara içtiğini görmek

Rüyada sevdiğin kişinin sigara içtiğini görmek aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, bankadaki hesabının kabaracağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğiniz sorunları kaçınılmaz olarak kabul edebilirseniz fazla zarar görmeden sıyrılabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişiyi sigara içerken görmek orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, kendisine olan güveninin azalacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişinin sigara içtiğini görmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine yorulur.

Rüyada sevdiği kişiyi sigara içerken görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine yorulur.

Rüyada bir kişiyi sigara içerken görmek onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine tabir olunur.

Rüyada bir kişinin sigara içtiğini görmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada sevdiğinin sigara içtiğini görmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini sigara içerken görmek rızkın ve kısmetin artacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin birini sigara içerken görmek eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, doğru yatırımlar yapacağına, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments