Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birini sigara içerken görmek

Rüyada ölü birini sigara içerken görmek

Rüyada ölü birini sigara içerken görmek maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü birini sigara içerken gördüyseniz:

  • Çevrenize olan muamelelerinizde saygısızca davranma meylindesiniz.

Rüyada ölüyü sigara içerken görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölünün sigara içtiğini görmek ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü birini sigara içerken görmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına delalettir.

Rüyada ölü birinin sigara içtiğini görmek karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, darlık içine düşeceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annemin sigara içtiğini görmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, her zaman evlatlarına destek olacağına delalet eder.

Rüyada kocasının sigara içtiğini görmek ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile birini sigara içerken görmek hastalıkların yakınına uğramayacağına, güzel bir evlilik yaşanacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine delalettir.

Rüyada sigara içen arkadaşını görmek büyük problemler yaşanacağına, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments