Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile birini sigara içerken görmek

Rüyada hamile birini sigara içerken görmek

Rüyada hamile birini sigara içerken görmek sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına yorulur.

Rüyada hamile birini sigara içerken gördüyseniz:

  • Siz, yeni kişilerle tanışmanıza olanak sağlayacak bazı iş ya da konulara onay verebilir, imzalar atabilirsiniz.

Rüyada hamile birinin sigara içtiğini görmek büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına işarettir.

Rüyada hamile birini sigara içerken görmek neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına alamet eder.

Rüyada bir insanın sigara içtiğini görmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine alamet eder.

Rüyada ölü birinin sigara içtiğini görmek cesaretinin yerine geleceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, kariyer planının altüst olacağına delalet eder.

Rüyada kendini sigara içerken görmek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına işarettir.

Rüyada bir yakınının sigara içtiğini görmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, ettiği bütün duaların kabul olacağına delalettir.

Rüyada eşinin sigara içtiğini görmek kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına işaret etmektedir.

Rüyada içilmemiş sigara görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments