Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara içmemek

Rüyada sigara içmemek

Rüyada sigara içmemek daha iyi şartlarda yaşayacağına, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada sigara içmemek gördüyseniz:

  • Başkalarının işlerini yerine getirmek veya diğerlerinin yönlendirmeleri doğrultusunda hareket etmek zorunda değilsiniz.

Rüyada anneyi sigara içerken görmek maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdık birini sigara içerken görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşı sigara içerken görmek kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, bir hastalıktan kurtulunacağına, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasını sigara içerken görmek mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada sigara içmeyen birini sigara içerken görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, para ve zaman ayıracağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yakınının sigara içtiğini görmek canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine rivayet eder.

Rüyada bir başkasını sigara içerken görmek yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, yaptığı her işle adından söz ettireceğine işaret eder.

Rüyada eşini sigara içerken görmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, maddi kayıpların olacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments