Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara içen bir kadın görmek

Rüyada sigara içen bir kadın görmek

Rüyada sigara içen bir kadın görmek ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, yolunun açık olacağına, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, büyük düşüneceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına işaret eder.

Rüyada sigara içen bir kadın gördüyseniz:

  • Başkalarının özel ilişkilerine karışırsanız pişman olabilirsiniz.

Rüyada sigara içen kadın görmek seçkin bir eleman haline geleceğine, emeklerinin yarıda kalacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sigara içen bir kadın görmek almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına yorulur.

Rüyada ölünün sigara içtiğini görmek sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, kazancını artıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğun sigara içtiğini görmek isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine delalet eder.

Rüyada sigara içtiğini söylemek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocanın sigara içtiğini görmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada bir insanın sigara içtiğini görmek rahat bir hayata sahip olunacağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına delalet eder.

Rüyada kardeşini sigara içerken görmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, sevdiklerine kavuşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments