Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altı tane ayak parmağı görmek

Rüyada altı tane ayak parmağı görmek

Rüyada altı tane ayak parmağı görmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada altı tane ayak parmağı gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde gelişmeler olabilir.

Rüyada ayak parmaklarını altı tane görmek tabiatı kötü olan kişiye, başının belaya girmeyeceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına delalet eder.

Rüyada altı tane ayak parmağı görmek kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına yorulur.

Rüyada ayağında altı parmak görmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına işarettir.

Rüyada altı parmaklı ayak görmek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, mutlu günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada altı ayak parmağı görmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakta altı parmak görmek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, yağmur yağmamasına tabir olunur.

Rüyada altı parmaklı el görmek başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada sağ elinde altı parmak görmek eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, şansın yüzüne güleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments