Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakta altı parmak görmek

Rüyada ayakta altı parmak görmek

Rüyada ayakta altı parmak görmek ticaret sektörüne atılacağına, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, ayrılık yaşanacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına alamet eder.

Rüyada ayakta altı parmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz son zamanlarda yaptığınız kaprisler yüzünden sizden biraz şikayetçi olmaya başlamış olabilir.

Rüyada ayakta altı parmak görmek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakta fazla parmak görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine delalettir.

Rüyada ayakta fazla parmak hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine delalettir.

Rüyada altı parmak olduğunu görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine yorulur.

Rüyada altı ayak parmağı görmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, işlerin kapanacağına rivayet eder.

Rüyada altı parmaklı el görmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada altı parmak görmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına inanılır.

Rüyada altı tane ayak parmağı görmek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments