Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağında altı parmak görmek

Rüyada ayağında altı parmak görmek

Rüyada ayağında altı parmak görmek niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, ilişkiye huzurun geleceğine, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına işaret eder.

Rüyada ayağında altı parmak gördüyseniz:

  • Sadece normale dönüyor.

Rüyada altı ayak parmağı görmek ona kol kanat gereceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine inanılır.

Rüyada ayağında altı parmak görmek içini açmaya karar vereceğine, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine yorulur.

Rüyada altı tane ayak parmağı görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, kötü gününü de paylaşacağına işaret eder.

Rüyada altı parmaklı ayak görmek üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına delalet eder.

Rüyada ayak parmaklarını altı tane görmek iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine yorulur.

Rüyada altı parmak görmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini altı parmaklı görmek kazancını bu kişiden elde edeceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada erkek parmağinda altin yüzük görmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments