Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak parmaklarını altı tane görmek

Rüyada ayak parmaklarını altı tane görmek

Rüyada ayak parmaklarını altı tane görmek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, çalışılan firmanın atağa geçeceğine, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine işarettir.

Rüyada ayak parmaklarını altı tane gördüyseniz:

  • Bazı engellemelerle veya direnç gösteren kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada altı tane ayak parmağı görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada ayak parmaklarını altı tane görmek projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada altı ayak parmağı görmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada ayağında altı parmak görmek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, canın sıkılacağına, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına delalettir.

Rüyada altı parmaklı ayak görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada altı parmaklı el görmek uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine işaret eder.

Rüyada ayakta altı parmak görmek sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, dininden vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Rüyada sağ elinde altı parmak görmek günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments