Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altı ayak parmağı görmek

Rüyada altı ayak parmağı görmek

Rüyada altı ayak parmağı görmek eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada altı ayak parmağı gördüyseniz:

  • Oysa, size büyük fayda sağlayabilecek yaratıcı fikirleriniz uygulanmayı bekliyor.

Rüyada ayak parmaklarını altı tane görmek sürekli dua alarak yaşayacağına, dünya hayatında huzurlu olmaya, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada ayağında altı parmak görmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına yorulur.

Rüyada altı ayak parmağı görmek sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, mevki kaybına uğrayacağına, büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada altı parmaklı ayak görmek güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada altı tane ayak parmağı görmek yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına işaret eder.

Rüyada altı parmak maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına yorulur.

Rüyada altı parmak olduğunu görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, rahat bir nefes alacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini altı parmaklı görmek maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, stres içinde günler geçireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments