Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altı parmaklı ayak görmek

Rüyada altı parmaklı ayak görmek

Rüyada altı parmaklı ayak görmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına alamet eder.

Rüyada altı parmaklı ayak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizinle görüşme konusunda isteksizlik gösteriyorsa ilişkiyi gözden çıkarma zamanı gelmiş olabilir.

Rüyada ayağında altı parmak görmek sorunların kısa zaman içinde biteceğine, işlerinin baltalanacağına, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine yorulur.

Rüyada altı parmaklı ayak görmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine yorulur.

Rüyada altı tane ayak parmağı görmek verimi ve başarıyı yakalayacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına delalet eder.

Rüyada altı ayak parmağı görmek geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına delalettir.

Rüyada ayak parmaklarını altı tane görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Rüyada altı parmaklı el görmek istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ayakta altı parmak görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına yorulur.

Rüyada altı parmak görmek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, daha fazla mal sahibi olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments