Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altı parmak görmek

Rüyada altı parmak görmek

Rüyada altı parmak görmek rahatsızlık duyulacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, hayatında yeni bir döneme başlayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine delalettir.

Rüyada altı parmak gördüyseniz:

  • Elinizde ki paradan yapıcı bir şekilde yararlanmalı, yalnızca kişisel doyumunuz için olanaklarınızı kullanmalısınız.

Rüyada altı parmaklı el görmek içinin rahatlayacağına, programların ve projelerin tutmayacağına, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ayağında altı parmak görmek zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına alamet eder.

Rüyada altı parmak ne yapacağına, nitelik ve farklılık geleceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sağ elinde altı parmak görmek hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine işarettir.

Rüyada altı parmak olduğunu görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada altı parmaklı ayak görmek harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, sorunlarının sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada erkek parmağinda altin yüzük görmek hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine, akrabayla araya mesafe konulacağına inanılır.

Rüyada altı tane ayak parmağı görmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments