Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek parmağinda altin yüzük görmek

Rüyada erkek parmağinda altin yüzük görmek

Rüyada erkek parmağinda altin yüzük görmek evliyse çocuk sahibi olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Rüyada erkek parmağinda altin yüzük gördüyseniz:

  • Bir arkadaş toplantısında önemli kararlar alabilirsiniz Bir arkadaşınızın büyük bir ricası olabilir.

Rüyada erkek parmağinda altin yüzük görmek hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşının parmağında yüzük görmek ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine işaret eder.

Rüyada erkek parmağında yüzük görmek çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına işaret eder.

Rüyada erkeğin parmağında yüzük görmek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada erkeğin parmağında altın yüzük görmek yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, rahat geçinerek yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bir erkeğin parmağında altın yüzük görmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeğin parmağında gümüş yüzük görmek herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, her zaman iyilikleriyle anılacağına işarettir.

Rüyada erkeğin parmağında tek taş yüzük görmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, büyük özgüven kazanacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments